Ungetilbuddet

Ungetilbuddet er et netværkstilbud, hvor du i trygge rammer kan få positive oplevelser og være sammen med andre unge. Her er der mulighed for at møde nye mennesker - måske endda skabe varige venskaber. Målet er at bidrage til, at alle unge får et godt ungdomsliv uanset forudsætninger.

Nye åbningstider

Vi har ændret åbningstider pr. 1. april 2024. Vi har fra denne dato kun åbent om tirsdagen. Indtil videre vil vi være i Værestedets lokaler og aktiviteterne vil være sammen med brugerne af Værestedet.

 

Aktiviteter i juni måned 2024

Så er aktivitetsprogrammet for juni klar. Tjek juni måneds plan ud her. OBS på, at nogle aktiviteter kræver tilmelding.

 

OBS! Der er ikke længere frokost, da det ikke bliver benyttet. Der vil fortsat være frugt og snack. Vi vil desuden fremadrettet have 2 dage om måneden, hvor vi enten bager eller laver mad sammen. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding dagen før.

 

 

Målgruppe

Tilbuddet er for unge primært i alderen 18-35 år, der måske oplever psykiske vanskeligheder og/eller ensomhed i deres hverdag.

Kom med på en rundtur i Ungetilbuddet

Er du nysgerrig på, hvad Ungetilbuddet kan tilbyde unge mennesker? Så er du kommet til det rette sted! Vi vil gerne invitere dig med på en virtuel rundtur, hvor vi viser dig vores faciliteter og aktiviteter.

Aktivitets­muligheder

I Ungetilbuddet kan du komme og hænge ud med andre unge. Du kan blandt andet spille PlayStation, tegne, male, lave smykker, spille bræt- og kortspil eller måske bare tage en slapper i sofaen.

Vi har desuden et trænings- og spillerum i kælderen, hvor der er mulighed for spille airhockey, bordfodbold, slå til boksebold og løfte håndvægte m.v. Kom frisk.

Der er altid frugt og snack. To gange om måneden enten bager vi eller laver mad sammen. Det er gratis at deltage og kræver blot, at du tilmelder dig dagen før. Vi holder aftenåbent ca. 1 gang om måneden.

Som bruger af Ungetilbuddet har du også mulighed for at benytte vores motionstilbud Motion for alle, modtage NADA behandling, få et årligt sundhedstjek samt benytte vores sanserum.

Brugerinddragelse

Vi lægger stor vægt på, at du har medindflydelse. Sammen er vi ansvarlige for at skabe de bedste rammer for både aktiviteter og fællesskabet.

Den første tirsdag i hver måned holder vi fællesmøde, hvor du kan komme med gode idéer og input til nye aktiviteter. Er der flertal for din idé, vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske.

Åbningstider / Kontakt

Vi kan kontaktes på:

Herlev Hovedgade 149 - der står Harlekin på skiltet
2730 Herlev

Telefon 61 16 80 79 - Marie

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Ønsker du at blive tilknyttet Ungetilbuddet, kan du læse mere om visitation her.

Ungetilbuddet holder åbent:

Tirsdag 12:30-15:30

En torsdag om måneden holdes der åbent fra kl. 16-21.