Ungetilbuddet

 

Ungetilbuddet er et netværkstilbud, hvor du i trygge rammer kan få positive oplevelser og være sammen med andre unge. Her er der mulighed for at møde nye mennesker - måske endda skabe varige venskaber. Målet er at bidrage til, at alle unge får et godt ungdomsliv uanset forudsætninger.

 

Nyt fra Ungetilbuddet

 

Målgruppe

Tilbuddet er for unge primært i alderen 18-30 år, der måske oplever psykiske vanskeligheder og/eller ensomhed i deres hverdag.

 

Aktivitets­muligheder

I Ungetilbuddet kan du komme og hænge ud med andre unge. Du kan blandt andet spille PlayStation, tegne, male, lave smykker, spille bræt- og kortspil eller måske bare tage en slapper i sofaen.

Der er altid gratis frokost fra klokken 12:00, hvor vi hygger sammen.

Som bruger af Ungetilbuddet har du også mulighed for at blive medlem af Aktivisterne, modtage NADA behandling, få et årligt sundhedstjek samt benytte vores sanserum.

 

Brugerinddragelse

Vi lægger stor vægt på, at du har medindflydelse. Sammen er vi ansvarlige for at skabe de bedste rammer for både aktiviteter og fællesskabet.

Den første tirsdag i hver måned holder vi fællesmøde, hvor du kan komme med gode idéer og input til nye aktiviteter. Er der flertal for din idé, vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske.

 

Åbningstider / Kontakt

Ungetilbuddet holder åbent:

Tirsdag          12:00-15:30

Torsdag         12:00-15:30

 

Vi kan kontaktes på:

Ungetilbuddet

Herlev Hovedgade 149 - der står Harlekin på skiltet

2730 Herlev

Telefon 21 12 28 82 - Martin

Telefon 61 16 80 79 - Dennis

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Ønsker du at blive tilknyttet Ungetilbuddet, kan du læse mere om visitation her.

 

 

Nyt fra Ungetilbuddet

Ungetilbuddet holder åbent som normalt

Vi følger myndighedernes anbefalinger og har lavet foranstaltninger, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt at komme i Ungetilbuddet.

 

Program for oktober måned 2021

Tirsdag den 5.      Krea med Sofie

Torsdag den 7.     Tur til Kildegården.

     Se indbydelse her

Tirsdag den 12.    Krea med Sofie

Torsdag den 14.   FIFA turnering

Tirsdag den 19.

Torsdag den 21.   Tekken turnering

Tirsdag den 26.    Latin-mix med Sussie

Torsdag den 28.   Curling turnering