Ungetilbuddet

 

Ungetilbuddet er et netværkstilbud, hvor du i trygge rammer kan få positive oplevelser og være sammen med andre unge. Her er der mulighed for at møde nye mennesker - måske endda skabe varige venskaber. Målet er at bidrage til, at alle unge får et godt ungdomsliv uanset forudsætninger.

Nyt fra Ungetilbuddet

 

Målgruppe

Tilbuddet er for unge primært i alderen 18-30 år, der måske oplever psykiske vanskeligheder og/eller ensomhed i deres hverdag.

 

Aktivitets­muligheder

I Ungetilbuddet kan du komme og hænge ud med andre unge. Du kan blandt andet spille PlayStation, tegne, male, lave smykker, spille bræt- og kortspil eller måske bare tage en slapper i sofaen.

Vi har desuden et trænings- og spillerum i kælderen, hvor der er mulighed for spille airhockey, bordfodbold, slå til boksebold og løfte håndvægte m.v. Kom frisk.

Der er altid gratis frokost fra klokken 12:30, hvor vi hygger sammen.

Som bruger af Ungetilbuddet har du også mulighed for at blive medlem af Aktivisterne, modtage NADA behandling, få et årligt sundhedstjek samt benytte vores sanserum.

 

Brugerinddragelse

Vi lægger stor vægt på, at du har medindflydelse. Sammen er vi ansvarlige for at skabe de bedste rammer for både aktiviteter og fællesskabet.

Den første tirsdag i hver måned holder vi fællesmøde, hvor du kan komme med gode idéer og input til nye aktiviteter. Er der flertal for din idé, vil vi gøre vores bedste for at få det til at ske.

 

Åbningstider / Kontakt

Ungetilbuddet holder åbent:

Tirsdag          12:30-15:30

Torsdag         12:30-15:30

 

Vi kan kontaktes på:

Ungetilbuddet

Herlev Hovedgade 149 - der står Harlekin på skiltet

2730 Herlev

Telefon 21 12 28 82 - Martin

Telefon 61 16 80 79 - Dennis

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Ønsker du at blive tilknyttet Ungetilbuddet, kan du læse mere om visitation her.

 

 

Nyt fra Ungetilbuddet

Ungetilbuddet holder åbent som normalt

Smitten er fortsat høj. Vi beder derfor alle om at blive hjemme, hvis man har symptomer på Corona. Du er velkommen tilbage, når du har en negativ test eller er helt symptomfri.

Vi følger myndighedernes anbefalinger og har lavet foranstaltninger, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt at komme i Ungetilbuddet.

 

Trænings- og spillerum

Spillerummet i kælderen har fået nyt tapet. Tjek det ud og benyt lejligheden til at spille en gang airhockey eller bordfodbold.

 

Program for januar måned 2023

Tirsdag den 3.    Brætspil

Torsdag den 5.   Bobspil

Tirsdag den 10.  Tegn & Gæt

Torsdag den 12. Bordcurling

Tirsdag den 17.  Bage boller

Torsdag den 19. Dennis' sidste dag

Tirsdag den 24.  LUKKET

Torsdag den 26. Brætspil

Tirsdag den 31.  Brugeråbent